Om - about

Om mig


Född 1969, uppvuxen i Ösmo men numer bosatt i Spånga med man och tre barn. Civilingenjör som arbetar som energistrateg. Jag har två pumi och tillsammans tränar vi framförallt tävlingslydnad (med högst varierande resultat på tävlingsplanen). Jag tillbringar mycket tid ute, i trädgården, på sjön, på fjället, i skogen, i blåsippsbacken runt knuten eller på brukshundklubben. Att fotografera är för mig ett sätt att koppla av, för mig finns ingenting som är så rogivande som att ligga och titta på en skogsstjärna genom kameralinsen och försöka fånga det perfekta ljuset.


Om mina hundbilder

Hundägare och uppfödare får ladda ned och använda bilder på sina hundar för privat, icke kommersiellt, bruk så som sociala medier, egna förstoringar och liknande. Rasklubbar, hundklubbar och liknande inom SKK-organisationen får också använda bilderna i klubbtidningar, hemsidor mm. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i tex tävlingar utan särskilt tillstånd. Om du är osäker, fråga gärna.


About me

Born in 1969, from Sweeden, married whith three children. I have a master of science degree in civil engineering. 

I´ve got two pumik, Mizar and Spejja. Together we train and, occasionelly, compete in mainly obedience. 

And I love photograph; flowers, bugs, butterflies... and dogs.


About my dog photos

Dog owners and breeders may download and use pictures of their dogs for private, non-commercial, use such as social media. If in doubt, please ask.